tirsdag, juni 07, 2005

I dag er Norge 100 år *

og jeg har feira dagen med å ikke slumre en eneste gang da vekkerklokka ringte, jogge rundt festningen i regnet (det var utrolig herlig) og nesten kaste opp etter frokost. Tre ekstraordinære hendelser, og alt til ære for Norge mitt Norge.

*jada, jeg vet at det er ukorrekt at Norge er 100 år i dag, men jeg liker å si det. H. C. Andersen ble ikke 200år i vår han heller, selv om danskene liker å si det.

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Inni mitt hooode

Bare til opplysning så har jeg feira dagen med å slumre enda lengre enn vanlig, og å prate skit på nett og høre på Kjetil som planlegger tur til Krakow mens jeg må tilbringe hele sommeren min med beising i Selbu. Og så har jeg et par bilder i hodet mitt som ikke vil forsvinne...Og egentlig burde jeg skrive eksamensoppgave.

Gratulerer med dagen forresten, håper fortsettelsen blir like bra som begynnelsen... (Jeg har det faktisk veldig bra!!) Gleder meg til høsten, da har vi uante muligheter!

11:13  
Anonymous Anonym sa...

100 years, hey?...dagen gikk meg hus forbi. ikke lett å huske på slike dager på andre siden av jorda.

hei marit, fin blogg!

12:25  
Blogger Marit sa...

Eli; så artig å høre fra deg! Har du det fint? Jeg misunner deg sol og varme, her er det kaldt og grått. Jeg bruker fremdeles votter.

13:20  
Anonymous Anonym sa...

Heisann! Jeg har det veldig bra, takk, men særlig varmt er det ikke lenger. Det er vinter her nå, og i New South Wales kan det bli nede i 10 grader og regn, men på fine dager kan vi ha det riktig så godt og varmt. Har siste eksamen 27. juni, og ferie til og med 18. juli. Skal reise nordover i landet da, og der blir det sol og varme. Håper du også har det bra, Marit!

07:21  

Legg inn en kommentar

<< Home