onsdag, mai 17, 2006

Kjære Henrik.

Jeg har i anledning dagen iført meg kun (det er Norge i) rødt, hvitt og blått. Jeg har spist rømmegrøt, laks og brunost.

Kjærlig hilsen Marit


Til meg sjøl og alle andre i hele verden; "Nå sier jeg Kykelipi (når jeg mener LOVE)".

7 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Får du kjøpt brunost i denemarken? Har du fått svar fra Henrik? Hadde vært spennende og hørt hvordan han feiret dagen...

16:34  
Blogger Marit sa...

Ikke noe svar. Han feira vel ikke i det hele tatt etter mitt livssyn å dømme.

Har sett at det finnes brunost på fine matbutikker jeg liker å gå i. Den jeg spiste på 17mai kan ha kommet fra Norge i og med at dens eier hadde fått tilsendt fenalår fra nettopp Norge.

22:18  
Anonymous Anonym sa...

tror du har misforstått litt, men på et sådan bilde er det vel ikke det danske flagget som skal være i bakgrunnen.. eller?.. var det hele vitsen?

12:10  
Blogger Marit sa...

Det var ingen vits med det, og jeg kan ikke forstå hva det gjør der. Bordet var oppdekka av nordmenn for nordmenn, og jeg så ikke at det lå et dansk flagg der en gang. Hva det betyr, eller om det er en vits, skal ikke jeg avgjøre.

15:38  
Anonymous Anonym sa...

Bra du har en observant (?) bigsister.. Slike flauser tar seg ikke helt ut på en ellers så perfekt blog..

19:32  
Blogger Marit sa...

Visste ikke at jeg hadde med en flause å gjøre. Visste heller ikke at jeg kommenterte kommentarene til en storesøster. At det er bra jeg har en observant storesøster både visste og vet jeg. Også at den samme storesøsteren er snill, fin, morsom og alt det der. og irriterende anonym.

20:16  
Anonymous Anonym sa...

Takk og bukk! Stor storesøsterklem fra Kristin Eikeland, Mo i Rana.

21:17  

Legg inn en kommentar

<< Home